De fantastiske sangene til Taylor Swift

taylor1

Jeg har ofte lurt på hva det er som gjør en popsang skikkelig god, så jeg har lest litt om det, og ble veldig fascinert når jeg fant ut at det nærmest er en hel “vitenskap” på dette området! Jeg skal for øvrig ikke gå inn på alt det nå, da dette innlegget mer er ment som en hyllest til favorittartisten min, Taylor Swift. Hva er det som gjør at sangene hennes er så populære? Jeg tror at svaret først og fremst er å finne i sangtekstene. Som ung kjenner man seg så lett igjen i temaene hun synger om. Smerten ved den aller første kjærlighetssorgen, det å være forelsket i en som ikke er interessert i deg, dette er eksempler på tematikk Swift bruker som alle kan relatere seg til. Hun er selvsagt ikke den eneste artisten som synger om disse tingene, men hun uttrykker følelser på en så enestående og samtidig forståelig måte. Musikken er jo også så helt vanvittig fengende, jeg har låtene hennes “på hjernen” stadig vekk. Ofte er det dansbar, glad musikk som, til tross for de av og til triste tekstene, får deg i godt humør. Alt ordner seg, er den følelsen jeg ofte sitter igjen med.

Taylor Swift – nabojente og feminist

taylorJeg tenker at Taylor Swift også har en utrolig sterk appell som person. Hun er søt, og framstår som noen du kunne tenke deg å snakke med og søke råd hos. Som om hun kunne vært en jente i ditt eget nabolag, jordnær og med de samme problemene som deg og meg. Jeg synes det er så forfriskende med en artist som virker genuint opptatt av fansen sin! Hun har til og med invitert fans på pizza! Den senere tiden har også Taylor Swift brukt berømmelsen sin til å snakke om likestilling, noe som gjør henne til en enda bedre rollemodell for unge jenter, spør du meg!

Genial på sosiale medier

taylor2

Taylor Swift har “vokst opp” sammen med meg og mange andre av sine fans, og det er klart at hun er aktiv på sosiale medier, slik som alle på vår alder. Jeg setter stor pris på hennes engasjerende innlegg på Instagram, Facebook, Twitter og Tumblr. Det at hun er så aktiv her, gjør at jeg føler at hun er tilstedeværende og tilgjengelig for fans verden rundt. Hva er dine tanker om Taylor? Har du en favorittartist?

Taylor Swift – min favoritt