2017 har definitivt vært et godt år for alle som elsker musikk. Dette er artistene jeg har hørt på i året som har gått.

Taylor Swift

tayplor 2015Jeg har vært kjempestor Taylor Swift fan helt siden hun ga ut «1989». Etterhvert som hun er blitt eldre, er musikken hennes også blitt mer voksen. Hun slapp sitt siste album, «Reputation», i november i fjor og etter min mening er dette noe av det aller beste hun har gjort. Taylor Swift er først og fremst låtskriver, og hun har skrevet de aller fleste sangene på dette albumet også. Den første singelen, «Look what you made me do», satte ny Spotify-rekord for antall streams på ett døgn. «Look what you made me» do er definitiv en kul låt, men albumet har mye mer å by på enn denne låta.

Kygo

Selv om det kanskje ikke fikk de beste anmeldelsene, synes jeg at Kygos» Kids In Love» er et av fjorårets aller beste album. Jeg elsker blandingen av elektronika og pop, og jeg synes fortsatt det er helt fantastisk at en fyr fra Bergen, nesten over natta, har klart å bli superstjerne. Låtene på «Kids In Love» kommer jeg definitivt til å danse til gjennom hele våren.

Årets favorittartister