Musikk og spilleautomater

musicslotSom musikkfrelst leter jeg stadig etter nye kilder der jeg finner stilig og annerledes musikk. Spilleautomater kan kanskje virke som et både lite interessant og usannsynlig sted å finne god musikk, men heng med, så skal jeg forklare hvorfor det motsatte er tilfellet! Dersom tankene dine går til de gammeldagse spilleautomatene man fant på spillehaller på 80-tallet, så kan jeg skjønne skepsisen din. Men, spilleautomater har utviklet seg noe helt enormt. De spilleautomatene jeg spiller på nett i dag, har både kul grafikk og særegen musikk. Dagens spillutviklere tenker helhetlig, og ofte er musikken utviklet akkurat til det aktuelle spillet. Sjekk ut noen av mine favoritter for ulike humør.

En virkelig god side av spilleautomater er Freespinskasino.net med free spins. Sjekk ut siden for gratis tilbud.

Avslappende og «zen» musikk

musicslots

Noen ganger vil jeg bare slappe av, og da finner jeg spilleautomater jeg synes har en rolig og nesten meditativ musikk og lydeffekter. En skikkelig god kandidat i denne kategorien er Evolution fra Net Entertainment. Musikken er trolsk, magisk og rolig, passer til tematikken og roer meg helt ned. Fra samme spillutvikler liker jeg Elements the Awakening, som nærmest setter meg i en helt annen verden, med sin eteriske, rolige musikk. Perfekt etter en lang dag.

Rist på rockefoten!

Skal jeg komme i festhumør, spiller jeg Guns N’ Roses spilleautomat. Dette spillet har en egen låtliste med fem fete låter fra det legendariske amerikanske bandet, så du kan velge litt selv. Jeg hører gjerne “Welcome to the Jungle” mer enn en gang! Alternativt spinner jeg med ZZ Top-spilleautomaten. Fengende!

musicslot2

Episk og orientalsk musikk

Når jeg virkelig vil ha eventyrfølelsen, velger jeg spill som også har den riktige episke musikken, for eksempel Once upon a time fra Betsoft. Jeg digger også den lett orientalske, rolige musikken i spilleautomaten Koi Princess. For en animé-fan som meg er denne spilleautomaten både visuelt og musikalsk helt knall! Har du en favoritt spilleautomat med god musikk?

Spilleautomater på nett med god musikk